تا چند سال پیش افراد کمتری به فکر ساخت استخر در خانه، ویلا یا باغ های شخصی خود بود. زیرا اغلب ترجیح میدادند لذت آبتنی و شنا کردن را در رودها، رودخانه ها و یا دریاچه های پرآب تجربه کنند. اما در دنیای امروز کمتر کسی میتواند بصورت هفتگی و یا حتی ماهانه به طبیعت برود. به همین دلیل افراد سعی دارند که تفریحات را به محل زندگی خود نزدیکتر کنند.
ما در این مقاله قصد داریم درباره ی ساخت و شیوه های نگهداری استخر بپردازیم.
مراحل ساخت استخر:
برای ساخت استخر در هر مکانی نیاز است که مراحل خاصی را طی کنید. این مراحل شامل:
اخذ مجوزهای لازم:
برای ساخت استخر در هر مکانی لازم است که اقدام به گرفتن پروانه ساخت و مجوز های لازم کنید. برای این امر نیاز است که به ساختمان اداری مربوطه مراجعه کنید.
همراه با گرفتن پروانه ساخت استخر باید مسئول ساخت استخر مشخصات دقیق استخر را به شما توضیح دهد.
قبل از شروع ساخت باید حتما موقعیت مورد نظر را بررسی کنید. زیرا ممکن است موجب نارضایتی برخی همسایه ها باشد.
همچنین در بعضی از مناطق نیاز است که یک مجوز جداگانه برای برق استخر از شهرداری بگیرید.
انتخاب مکان مناسب:
باید فضایی که قرار است استخر را آنجا احداث کنید، به دقت مورد بررسی قرار دهید. زیرا ممکن است در طول مراحل ساخت نیاز به اضافه کردن یا حذف تجهیزاتی باشد که در نتیجه موجب افزایش هزینه های شما شود.
طراحی استخر:
قبل از شروع کار باید تصمیم بگیرید که دوست دارید استخر شما به چه شکل باشد؟ مستطیل یا گرد؟ عمق و ارتفاع آن چقدر باشد؟ تعداد ورودی ها و خروجی ها چه تعداد باشد؟ تمام این موارد را باید قبل از شروع مراحل احداث، با پیمانکار در میان بگذارید.
پایه ریزی استخر با بتن:
اصولا پایه های استخر شنا در 3 سطح مختلف کار میشوند. در این سطوح از 3 ماده بتن، وینیل یا فایبر گلاس استفاده میشود. در بین این مواد بتن محکم ترین و بادوام ترین عنصر است. البته باید در نظر داشت که بتن از سایر مواد گران تر است.
از قالب فایبر گلاس برای نصب راحت تر استفاده کنید
این قالب های استخر بصورت اماده در بازار وجود دارند. قالب های فایبر گلاس علاوه بر قیمت مناسب، دوام بسیار بالایی نیز دارند.
لایه وینیل، بهترین گزینه برای ساخت استخر ارزان
این لایه ها اصولا بزرگ و مسطح هستند. بر اساس خطوط استخر طراحی شده و برای استخرهای خانگی انتخاب بسیار مناسبی هستند. اما نکته جالب توجه این است که: طول عمر انها نسبت به بتن و فایبرگلاس کمتر است.
و همچنین این لایه ها به مرور زمان دچار چروکی، شل شدگی و حباب زدگی میشوند که باعث میشود ظاهر استخر خراب شود.
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0